sábado, 27 de noviembre de 2010

L'homòfoba homosexualitat

Hola, per fi i gràcies a la pesada insistència de l'Erik (de qui, per cert, encara guardo la seva jaqueta, i viceversa, per un afer que no ve al cas xD) escric un post. He escollit per això un bon tema, un tema que crec que ens afecta a tots i totes.

L'homòfoba homosexualitat és un comportament inexplicable que provoca l'odi dels heterosexuals cap a nosaltres... des de nosaltres mateixos! M'explicaré:

Un homosexual estereotipat és aquell que té molta ploma, "papalloneja", és hipersexual... Aquest pueril comportament és observat per un hetero, que comença a pensar que tots sóm així, que som uns faldilletes (per qui no ho sàpiga, és "maricón" en català)... aquests nous homòfobs generalitzen, és a dir, pensen que tots som així quan amb dures penes els marietes poden arribar al 15% del gais.

És aquest un dels grans causant de l'homofòbia. Sí, es ridícul i hipòcrita, algú de la nostra condició sembra l'odi envers nostre.

Alguns dels elements homosexuals que poden crear homofòbia:

  • Certes discoteques homosexuals (Arena, entre d'altres)
  • L'Orgull LGBT, que trobo vergonyós,
  • Éssers mediàtics tant poderosos com Jorge Javier Vázquez.


AIXÒ és el que ens representa??

Orgull LGBT de Barcelona. Un gran representant de la viril·litat que reivindica que ser gai és exactament el mateix que ser una dona.

Amb els ulls negats de pena de veure quina gent em i us representa, el que surt d'esquenes al títol s'acomiada de vosaltres fins al pròxim post.

Shalom!
Hiddai

1 comentario:

  1. Clar que no ens representen. Com has dit són un 15% del col·lectiu. Una minoria no representa a tot un col·lectiu. Aquesta és la part extravagant i festiva d’un colectiu que aquell dia mostra l’esteriotip homosexual i això perjudica clarament al col·lectiu, No tothom és així.

    Una abraçada Hiddai

    ResponderEliminar

¿Te gustó la entrada? ¿Te disgustó?
Expresa tu opinión debajo ;).