miércoles, 24 de noviembre de 2010

L'AMOR QUE ES?

L'amor es sentir, desitjar, estimar, arribar a ser obsés per trobar aquella meitat que tant desitgem.
Moltes vegades, l'amor ens porta coses bones i dolentes, més de bones pero també alguna que altre de dolenta.

L'amor et fa fer coses concients i inconcients, pero la majoria son actes per agradar a aquella persona, com per exemple mentir sobre tu mateix i el que estàs fent es autoenganyarte a tu mateix; al cap i a la fi, de que serveix tenir les mateixes aficions i els mateixos vicis? Per tenir una vida monotona i fer sempre el mateix? Sincerament crec, que ningu en cap aspecte es igual que la seva meitat; moltes vegades es millor tenir aficions, vicis i pols diferents.. perque al cap i a la fi no tothom es igual en cap aspecte... menteixo color de cabell, estils de pentinat.. moltes vegades son copies ue s'han vist els uns als altres.

Si la perfeccio existis crec que el mon no seria com es ara, seria pitjor i seria pitjor perque perdriem el més valios: LA VIDA.

La perfeccio no son: nois guapos, noies precioses, models perfectes... la bellesa no es exterior sinó interior i poca gent ho sap veure, sincerament donare un consell que em va donar un gran amic: ESTIMA'T A TU MATEIX, te raò, estimat sempre, sigues el teu amant, el teu complice, el teu esclau,... no deixis d'estimarte, si tu no t'estimes, pots perdre les oportunitats mes boniques que a la vida trobaràs..

ESTIMA'T A TU MATEIX..

I VOSALTRES, QUE EN PENSEU DE L'AMOR?


Simplement aquest text es per fer pujar a l'autoestima a tothom qui estigui desanimat :D

AdNiX (K)

1 comentario:

  1. Jaja gràcies pel text, molta gent ho necessita (m'incloc xD)
    Molta gent asfixia l'amor intentant salvar-lo, i aquest no és pla :(

    1 abraçada!

    ResponderEliminar

¿Te gustó la entrada? ¿Te disgustó?
Expresa tu opinión debajo ;).