viernes, 26 de noviembre de 2010

Un pas endavant (El video JA ÉS PÚBLIC)

Propietaris d'aquest Bloc, sí sí, tots sou propietaris, i ho pot ésser qualsevol persona que necessiti de la nostra calor, qualsevol persona que es mostri clara, sincera i que sigui de fiar...

Amics propietaris, aquest bloc té molt bona pinta, cada vegada hi som més, així que dono la benvinguda a Pablo, un noi que no domina molt bé el català, però això no ha de ésser un inconvenient, en aquest bloc s'accepten totes les llengües i dintre de poc instal·larem un traductor per poder entendre-les i al mateix temps donar la llibertat a expressar-se segons la seva condició lingüística.

Les entrades diàries cada vegada són més vistes, i per primera vegada ja ens han observat des dels EUA i des d'Argentina. Amb només uns dies hem arribat a les 600 visites, mireu la barra lateral! cada vegada és més petita per la quantitat d'entrades que hem fet néixer.

Les visites creixen, el número de propietaris també, els nostres números són imparables, així que US FAIG UNA CRIDA PER DONAR A CONÈIXER A TOTA PERSONA (QUE REALMENT HO MEREIXI) CONÈIXER EL BLOC I SI VOL ADHERIR-SE QUE SIGUI BENVINGUT, Hiddai i jo (Eric) estarem encantats d'enviar-lis sol·licituds per que s'uneixin al projecte, un projecte que cada vegada té més força i serietat.

Amics i amigues, ja tenim spot promocional del bloc, l'estructura està aprofitada d'un bloc anterior que Hiddai i jo ja vem utilitzar (La Vena Catalana). L'objectiu del spot és difondre la idea d'unitat col·lectiva de la nostra condició homosexual, si tot va com ara es multiplicaran les versions i podrem obtenir gran influència dins la red del col·lectiu homosexual. Ara més que mai hem d'arrencar un bloc que pot arribar molt lluny, podem ajudar a molta gent (i a nosaltres mateixos) com a persones.

UNIÓ, FORÇA I ENDAVANT!



Spot Promocional



Petons

ERIKKK

8 comentarios:

  1. Eric no podem veure el video :S . Segurament que l'espot es genial.
    Em sento orgullós de pertànyer a aquest blog. Això arribarà molt lluny. Gràcies a tothom que fa que això tiri cap a endevant i evolucioni.

    Una abraçada

    ResponderEliminar
  2. Genial noi, les dades són realment satisfactòries jajaja

    ResponderEliminar
  3. M'ha agradat molt l'espot promocional. A veure si el veu molta gent i col·labora en aquest blog :)

    ResponderEliminar
  4. Ho sento, però l'espot em fa riure xD, sembla que anem a la guerra xDDDD

    ResponderEliminar

¿Te gustó la entrada? ¿Te disgustó?
Expresa tu opinión debajo ;).