jueves, 2 de diciembre de 2010

Ara entenc la diferència entre el present i el passat

La meva vida comprèn diverses etapes, unes de molt bones i altres de més dolentes. No només ens hem de quedar amb lo bo, ja que dels errors tothom aprèn, així que també hem de mostrar algo d'atenció a les equivocacions, per tal de no repetir-les.

Equivocar-se no és de savis, és de savis només quan valorem els fets i ens endinsem al seny per tal de no equivocar-nos en un futur, encara que l'home, com bé sabeu, és capaç de entrebancar-se dues vegades amb la mateixa pedra. De tot s'aprèn, dels errors per tal de no cometre'ls, això no significa beneficiar-se, ja que, com molt bé sabeu el tema de l'amor trenca totes les regles.

En el amor, pots equivocar-te, pot haver una mala experiència, no és res raro dir-ho, ja que tothom ha tingut algun desengany amorós alguna vegada, qui digui que no: MENTEIX. Tots hem patit en el tema amorós, hem renegat alguna vegada a la nostra vida enamorar-nos de nou, és inevitable pensar-ho.

Hem tingut males experiències, l'amor és algo més complicat, és algo que no podem aprendre del passat per no equivocar-nos en el futur, si ho féssim, i aprenguéssim de l'experiència amorosa ja no seriem capaços de tornar a estimar, i caure en la temptació de creure que l'amor i la vida són una merda, sí sí, tal com ho dic: UNA MERDA.

Caminar endavant no és gens fàcil, sempre girem la cara, mirant cap al passat. Refugiar-se en el passat no t'ajudarà a enamorar-te de nou, no t'ajudarà a creure o a recuperar la màgia. Ets valent, fort i assenyat, això ho has de saber!

Només oblidant el passat, sabràs del cert què significa el present!


ARA NOMÉS ET VEIG A TU!


GRÀCIES A TOTS!!!

3 comentarios:

  1. Eric tens tota la raó. S'ha d'oblidar el passat però aprenent d'ell (com una vegada em vas dir)i Carpe Diem XDD.
    Molt bonic el video. Espero que tot vagi molt bé i que siguis feliç, de tot cor.

    Una abraçada!!

    ResponderEliminar
  2. Eric.. que maco aquest escrit.. m'has emocionat!! ^^
    I si.. no hem de mirar al passat hem de mirar al futur i el present i aquestes son les nostres metes!! ^^
    Gràcies x tot!
    I sobretot x avui!! :D

    Un petonas wapixim!! ^^

    ResponderEliminar
  3. Olé vídeo jaja xD
    No sembla que t'importi massa que es vegi la teva cara en públic, vigila :S

    ResponderEliminar

¿Te gustó la entrada? ¿Te disgustó?
Expresa tu opinión debajo ;).